Regionala Säljare Stockholm & Skåne

​​Vi satsar vidare och söker nu nya medarbetare i Stockholm och Skåne.

Albina Snacks söker nu regionala säljare med placering i Stockholm & Skåne. Som säljare rapporterar du till vår försäljningschef och ansvarar för att egna säljmål uppfylls utifrån regionens säljplan. Du deltar i planeringen för Arbetsområdets/regionens säljarbete utifrån de behov som finns och deltar i regionens gemensamma marknadsaktiviteter.

​​

Ditt ansvarsområde innefattar att:

  • Planera, boka och genomföra säljbesök hos potentiella och befintliga kunder.
  • Ansvara i uppföljningen av säljarbetet
  • Bearbeta regionens prospekterade kunder utifrån en fastställd prissättning.
  • Utifrån kompetens och erfarenhet stödja andra ansvarsområden inom försäljningsavdelningen

Din profil

För att uppnå uppsatta resultat hos försäljningsavdelningen behöver du vara uthållig, idérik och kunna arbeta självständigt. Du är en resultatorienterad person och tycker om att arbeta målfokuserat, kundorienterat och strukturerat.

Du har en förmåga att planera och prioritera bland arbetsuppgifter. Du har en stark drivkraft och förmåga att bygga och underhålla relationer och har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt utvecklat affärer och relationer med kunder inom Svensk Daglig Varuhandel och livsmedelssektorn.

Som person är du utåtriktad och framåt. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta ensam såväl som i team. B körkort samt tillgång till bil erfordras.

​Albina Snacks är ett modernt företag med goda utvecklingsmöjligheter för den som har energi och vill vara med och påverka.

Om Du vill veta mer om tjänsten är Du välkommen att ringa Alex Zeid, telefon 

042 ? 311 10 10.

www.albinasnacks.com kan du läsa mer om företaget och våra produkter. Skicka in ansökan via e-post till: hr@albinasnacks.com

Vi vill ha Din ansökan senast den 31/12 ? 2011. Vänligen notera att vi ej kommer starta rekryteringsprocessen förrän efter detta datum

​Albina Snacks 2009-2014 ©

​Email › info@albinasnacks.com

+ 46 42 311 10 00​

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.