​Kvalitetspolicy

​All vår livsmedelshantering på Albina Snacks ska kännetecknas av kvalitet och ha en hög hygienisk standard. Sedan januari 2008 är vi GFSI Certifierade för att ytterligare säkerställa högsta kvalitet och säkerhet i hela värdekedjan.

Rutinerna för vårt hygienarbete följer ett egenkontrollprogram baserat på principerna för HACCP (Hazard Analysis Critical Point).

Målsättningen med vårt kvalitets- och hygienarbete är att "Få fram färska välsmakande fettsnåla torrostade nötter av ett brett sortiment" eftersom vi nischar oss för att överleva i vår bransch. På sikt ska även chips av olika slag tillverkas.

Våra nyckelord är: Känsla, Professionalitet, Noggrannhet & Sammanhållning. Vi ska leva upp till innebörden i alla dessa nyckelord i alla kontakter med våra kunder, leverantörer och egen personal.

Vår företagsfilosofi är att så många som möjligt tar sitt ett eget ansvar för sina arbetsuppgifter på ett så kvalitetsmedvetet sätt som möjligt. Vi förmedlar vår samlade policy till samtliga anställda regelbundet.

​Albina Snacks 2009-2014 ©

​Email › info@albinasnacks.com

+ 46 42 311 10 00​

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.