Om Albina Snacks AB

1997 startades företaget Albina Food AB av två framsynta f.d. konkurrenter med ett relativt modest sortiment av bas livsmedel med allt från kyckling till matolja. Företaget växte och man blev snabbt en av de större och mer respekterade leverantörerna inom etniska livsmedel.

2003 förverkligades ännu en visionen i form av ett eget rosteri och företaget började torrosta, mixa och paketera nötter, fröer och kärnor från all världens hörn. Snacksdelen växte med rekordfart och under 2009 bestämde de två ägarna att tiden var mogen att gå skilda vägar för att i större grad kunna fokusera på det man kunde bäst, därav det nya namnet Albina Snacks AB.

Vi strävar kontinuerligt efter nya och innovativa metoder för att på bästa sätt matcha våra kunders behov i form av högkvalitativa råvaror, spännande mixer och kryddningar samt attraktiva förpackningslösningar.

​Vi är oerhört stolta och glada över det förtroende som våra kunder, leverantörer och samarbetspartners visat oss genom åren och ser fram emot ett fortsatt gott och nära samarbete med alla involverade parter.

​Albina Snacks 2009-2014 ©

​Email › info@albinasnacks.com

+ 46 42 311 10 00​

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.